zondag 23 januari 2011

Henriette

Het was nu dus de tijd om in te gaan richten.De keuken was het eerst aan de beurt.Ik begin ergens mee,en zie uiteindelijk wel wat het resultaat is,heb wel een idee wat en hoe het moet gaan worden,maar
dat is van zoveel factoren afhankelijk.En dat is  juist het leuke ervan.Steeds weer improviseren als je net niet dat dingetje in de juiste kleur ,maat of vorm hebt,of het heeft niet het effect,dat je ervan verwacht.Net zolang doorgaan tot je tevreden bent.
De puddingen zijn gemaakt d.m.v. zelfhardende klei in minivormpjes,daarna geschilderd met nagellak.
Voor  een volgende keer heb ik geleerd wat geduldiger te zijn en de klei iets langer te laten drogen,zodat deze wat harder is en minder kwetsbaar
De taarten zijn afkomstig van gekochte taartvorkjes,vorkjes eraf gezaagd,(met enige moeite).
Het keukenpersoneel heeft erg hard gewerkt,alles staat vol met lekkere dingen voor het feest vanavond.

Geen opmerkingen: